Årets (näst)sämsta dag för skolungdomarna...

Så var den till slut här. Dagen som man ALDRIG önskar. Sommarlovet är slut och under morgondagen kommer alla små stackare vara tvungna att infinna sig i den plats man inte ens beträder frivillig om det haglar utomhus. Jag lider med er, för jag lovar att det inte finns någon i hela världen som sörjer mer när ett sommarlov är slut än jag. Jag har ju för tusan redan gått ut skolan och det gör ändå ont i hjärtat sista dagen innan skolan återigen börjar.

Nåja, misströsta inte. För varje sekund, minut, timma och dag som går så kommer ni så sakteliga närmare studenten och skolans slut. Men eftersom det kan kännas extremt avlägset, även för de som bara har ett år kvar, så kommer här lite tips på vad man kan göra i skolan.

Spela Pandafgolf:  Spelet som jag spenderade större delen av ettan med. Jag började spela redan under den första fotolektionen och 103 banor senare upplevde jag min skolgångs största ögonblick; spelets slut. Pandafgolf är phett bra tidsfördriv, men se upp för bana 30, den kan få även den lugnaste personen att bli extremt aggresiv.
http://www.pandafgolf.com 

Vik pappersflygplan: Den gamla ädla pappersflygplansvikningstidsdödaren (ingen mer än jag får använda det ordet till hänga gubben btw) fungerar än idag. Om någon vill låna så har jag en exceptionellt bra bok med flertalet pappersflygplan som både är omöjliga att vika och helt fantastiska på att flyga.

Klipp in Arne Weises huvud på en ängels kropp: Jag gjorde det själv. Det var underbart...

Byt plats med någon i en annan klass: För er som går i tvåan eller trean så kommer här ett tips som en god vän till mig gjorde: Han letade upp en ny klass på skolan där en av killarna var sjuk, tog hans plats och var med på lektionerna. Du kan leva rövare nåt så in i helvete och all skuld kommer ändå hamna på den stackars sjuklingen.

Hitta på galet dåliga alla barnen skämt som inte ens rimmar: Det blir inte roligare än så (eller?). Det kan exempelvis vara "Alla barnen var blinda föruom Desirée, för hon var inte blind", "Alla barnen stod i kö utom Lasse, för han stod lite bredvid kön" eller "Alla barnen åt glass förutom Pelle, för hans mormor var ifrån Motala och där äter man inte glass".

Ställ dig och skrik vad folk tror är kodmeddelanden, men som egentligen bara är nonsens: Leta upp en fin öppen yta med mycket folk och sätt igång. Det kan exempelvis vara "Katten står på bordet, spring innan ägget fräser", eller "Tjooo, stora kaniner, fettet knastrar".

Titta på Duck Tales i mobiltelefonen: Jävlar vad bra den serien är. Barnprogram är inte längre vad de brukade vara...

Titta hela tiden en meter till vänster om den personen du pratar med: Vad förvirrade de ska bli!

Tala om för folk du inte känner att du kan få kontakt med människor "på andra sidan": Det kan ju vara festligt

Anordna en Gaynovelltävling: I did it. Det blev en megasuccé, där alla ville åt förstapriset som var en utbränd version av Brokeback Mountain. Eller ja, egentligen kom inga bidrag in, men det blev jävligt kul ändå. Sätt upp överdrivet många lappar överallt i skolan så att folk inser att det är en gaynovelltävling på gång. Det viktiga är att du måste ha en homofob som du kan ge vinsten till ifall inga bidrag kommer in, som det troligen inte gör. Vi annonserad veckan efter tävlingens slut att min gode vän, och ultrahomofoben, Joel Lövgren hade vunnit för sitt bidrag "Farfar och Jag".  Grattis Joel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0