Topp 3 - Meteorologer

Väder och vind är ju bland det mest spännande som finns eftersom det tillåter oss att klaga så fort det är dåligt, vilket det ju nästan alltid är. Dessutom så älskar jag att lyfta fram bra väder som meteorologens förtjänst, detsamma gäller dåligt. Därför är det nu dags för en av de mest genomtänka listorna hittills: Topp 3 - Meteorologer:

3. Per Stenborg


Per Stenborg är för jävla skön alltså. Inte bara för att han verkar vara supermysig som person, utan han jobbar dessutom med en helt unik teknik när han ger oss väderrapporten. Han jobbar inte bara med armen som de flesta andra gör, utan Stenborg har en tendens att ta i ända från knäna när han försöker lyfta upp de sydeuropeiska högtrycken till oss i kalla Sverige. Ofta lyckas Stenborgs knäböjlyft, och därför är han en solklar 3:a på listan!

2. Lage Larsson


Trots att Lage Larsson enligt uppgift är dvärg (håll koll på om fingrarna verkligen är lika långa) så är han ändå oerhört bra. Lite av Arne Weises gamla skola verkar sitta i den alltid lika mysiga Larsson som konstant levererar en trevlig väderrapport, oavsett om vädret blir bra eller dåligt. Sin ringa längd till trots så lyckas han ofta jobba upp högtrycken åtminstone till mig här i Stockholm, och det räcker helt klart till en säker andraplats på listan.

1. Pär Holmgren


Okej, han är inte meteorolog längre, men när han var aktiv så var Pär Holmgren helt outstanding. Dels så gav han (typ)MacGyverfrisyren lite av ett uppsving, och dessutom så verkade det som om han verkligen brydde sig om vädret. Holmgren hade dessutom en tendens att ge bättre väder än alla andra, och det var som om han kontrollerade vilket väder vi skulle få. Vissa dagar blev det ju givetvis regn, men Holmgren höll modet uppe ändå. Alltid en positiv inställning och med ett enormt hjärta för både väder och miljö. Väderguden Pär Holmgren är bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0