Sveriges just nu sämsta reklamfilm

Reklamfilmer är väl för det mesta riktigt dåliga, men ibland så kommer ett och annat bottennapp som förvånar hela det svenska folket med sin uselhet. Den senaste bedrövligt dåliga reklamfilmen som förpestat svensk TV står Comviq för.



Mer eller mindre allt med den här reklamen är dåligt. Man börjar ana oråd redan efter ett par sekunder när reklamseriens huvudperson, Kioskturken, säger någonting som låter som "Ja, ni ska dö!", men som antagligen betyder något helt annat.

Sedan dröjer det givetvis inte länge innan Kioskturken återigen kommer med en one-liner som på alla tänkbara sätter förstärker fördomar om invandrare. "Du har stark", vräker han ur sig och syftar på den ofattbart irriterande kvinnan som just kommit in kiosken. Trots att kvinnan inte ser ett endaste dugg stark ut så väljer hon att spänna sin pinnsmala arm, samtidigt som hon på ett direkt översittande sätt förklarar att hon ju försöker eftersom hon jobbar som personlig tränare.

Några sekunder senare befäster hon intrycket av att vara en översittare genom att ge Kioskturken dåliga ekonomiska tips. Hon är verkligen motbjudande positiv och energifull på ett alldeles hemskt och överdrivet sätt. Slutligen stormar hon, givetvis i överdrivet positiv anda, ut från butiken och reklamen närmar sig äntligen sitt slut. Men först ska vi givetvis få se att Kioskturken minsann kan vara PT han också, även fast han knappt kan göra en enda situp.

Jag är väldigt glad att jag inte har Comviq, för den här reklamen är verkligen otroligt dålig. Resten av reklamserien med Kioskturken är så klart också mördande usel, men den här reklamfilmen tar fan priset. Fantastiskt dåligt är vad det är...

Kommentarer
Postat av: therese

Hatar! Byter kanal så fort jag ser den där gubben.

Svar: Gubben känns ju i alla fall som ett offer, så honom är det synd om. Mongotjejen däremot är som en representant för det sämsta som mänskligheten har att erbjuda. ISCH!
Viktor Den Store

2012-11-29 @ 23:19:37
URL: http://nightfalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0