Wyclef Kjells Tabbar #3

Återigen är det dags att berätta om en av Wyclef Kjells riktigt märkliga tabbar, där hjärnaktiviteten helt enkelt verkar ha avstannat totalt. För er som redan är insatta i denna bloggserie så antar jag att det inte kommer som någon chock när jag berättar att en bil även denna gång var inblandad? Tänkte väl det...

Den här gången upplevde Wyclef att hans bil inte riktigt levde upp till familjenamnet Jansson, då den var alltför smutsig. När en bil är smutsig finns det endast en sak att göra, och det är att uppsöka närmaste biltvätt. Såhär långt fungerade faktiskt Wyclef Kjells hjärna precis på samma sätt som den borde, så ett besök till biltvätten var precis vad han beslutade sig för. Han hoppade in i sin fina SAAB och styrde rutinerat mot Statoil för att sedan kunna åka runt i en skinande ren bil. Riktigt så bra slutade dock inte berättelsen, för vid själv tvättandet gick allting så fel, så fel.

Biltvättar kommer i många olika modeller, men just denna var av modellen där man kör upp bilen på två rullband. Därefter sköts allting per automatik, och som chaufför kan du helt enkelt "chilla galet" medan din bil poleras till perfektion. När du ska tvätta din bil finns det alltså bara en enda sak du måste klara av för att få en ren bil, och det är att köra upp rakt på dessa två rullband. Det kan låta enkelt, vilket det egentligen är, men för Wyclef Kjell kan ibland även det enklaste te sig mycket svårt när koncentrationen tryter.

Den tidigare så rutinerade rattningen av bilen upphörde per omgående så fort han närmade sig biltvätten, och allt gick istället åt helvete. Han lyckades som genom ett omvänt mirakel köra upp helt snett på dessa rullband, men ändå få igång tvätten. Paniken och vetskapen om att någonting riktigt illa var på väg att ske infann sig omgående. Borstarna började skrubba bilen som aldrig förr, samtidigt som Wyclefs hjärna arbetade på högvarv. Vad fa-an skulle han göra nu?

En alldeles för kort överläggning senare gjorde han sitt val. Fel val skulle det självklart visa sig. Han valde att försöka backa ur den hysteriskt arbetande biltvätten, vilket man absolut inte borde göra. Efter lite friskt gasande lyckades Wyclef Kjell på något vänster ta sig ur biltvätten, och han tackade sin lyckliga stjärna över att allt verkade ha gått väl trots allt. Bilen såg ju till och med ren ut. Han pustade ut och kände att lugnet återigen infann sig, varpå han började styra hemåt igen.

Visserligen möttes vi av en förhållandevis ren bil när Wyclef Kjell kom hemrullandes, men vi möttes även av någonting som avslöjade den totala flopptvättningen. Halva främre kofångaren hängde nämligen i marken och skrapade. På något vis jag inte kan förstå så hade Wyclef lyckats fastna i biltvätten när han skulle backa ut, samtidigt som han gasade så fanatiskt att halva fronten av bilen höll på att lossna.

Såhär i efterhand vet jag inte riktigt vad man ska säga om denna osannolika incident. Att Wyclef Kjell kan misslyckas med någonting han gjort hundratals gånger förut, det visste jag, men att han kan köra en bil utan att märka att halva bilen skrapar i marken är svårare att förstå. Jag antar att det egentligen inte finns någonting Wyclef Kjell inte kan lyckas med, så länge det är konstigt. Det är en ganska rolig tanke, för det innebär att det bara är en tidsfråga innan han lyckas med någonting knasigt igen. Jag väntar med spänning på nya tabbar!

Kommentarer
Postat av: JP

Jag väntar också med spänning på nya tabbar. Men du, det är inte så att WK är lite smådöv? Med tanke på ljudet som måste ha varit katastrofalt på hemvägen.

Svar: Jag tror nog bara det är så att han hör det han vill höra. Han kanske satt och lyssnade på lite Rammstein samtidigt eller nåt, då hörs inte mycket annat!
Viktor Den Store

2013-05-22 @ 19:58:34
Postat av: JP

Haha, ja så kan det ju förstås vara.

2013-05-22 @ 20:04:56
Postat av: Annelie

Vi vantar ocksa pa WK nya tabbar. An en gang har jag lyckats oversatta till engelska och vi bada fnittrar hysteriskt. Med Rammstein i oronen hor man inget annat sa det ar val inte sa konstigt hehe. WK ar min idol just nu :)))

Svar: Livet är alltid spännande när man har WK som far! :)
Viktor Den Store

2013-05-22 @ 20:54:07
Postat av: Amanda

Haha, helt sinnessjukt roligt! Jag får inte nog av hans tabbar :)

Svar: Får väl ta och skriva flera då :)
Viktor Den Store

2013-05-22 @ 21:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0