Topp 3: Svenskar som är värdiga representanter för den mänskliga rasen

Ytterligare en ultraintressant topplista! Topp 3: Svenskar som är värdiga representanter för den mänskliga rasen

(4). Annika Sörenstam: Eftersom jag kommer bli kallad kvinnohatare om jag inte har en tjej med på listan så får Sörenstam plats fyra på listan. Vår överlägset främsta idrottskvinna någonsin är absolut en värdig representant.

3. Magnus Samuelsson: Kallas världens starkaste manHan är lagom krallig, typ 4 meter lång och kan ses från månen. Okej nu kanske jag överdrev lite, men nog är han en värdig representant.

2. Arne Weise: Arne Weise är underbar. I 30 jävla år offrade han sin egen jul för att glädja andra. Och som han gladde oss. Mysigt är bara förnamnet, Arne Weise är GUD!

1. Dolph Lundgren: Det är fan inget snack om saken, Dolph Lundgren ska vara 1:a. På hans imdb-forum har det till och med diskuterats hurvida han faktiskt är den ultimata mannen. Med ett beryktat IQ på 160,  tredje gradens svart bälte i karate, en civilingengörsexamen inom ämnet kemiteknik, språkkunskaper som innehåller över 5 språk och att han dessutom varit lagkapten för det amerikanska OS-laget i modern femkamp under Atlanta-OS gör att liknelsen "den ultimata mannen" faktiskt känns helt aktuell. Vi ska dessutom inte glömma att han är en tvättäkta lång och väldränad arier! DOLPH FTW!

Don't Stop Believing, Hold On To That Feeling// Eder Allsmäktige: Viktor "Den Store" Jansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0