Petra Mede är damernas svar på Daniel Andersson...

Jag har tidigare förklarat mitt hat mot Daniel Andersson och bland annat kallat honom världens sämsta människa. Det är dock inte helt utan konkurrens, då Petra Mede nu lyckats segla upp farligt nära förstaplatsen. Hon är nämligen som damernas svar på Daniel Andersson. Daniel är ju en fotbollsspelare som inte kan spela fotboll. Petre Mede har istället nästan tagit det hela steget längre och kan nu i sitt CV skriva att hon är en komiker som inte är rolig. Inte ens det minsta lilla...

I det senaste avsnittet av det i vanliga fall trivsamma Parlamentet lyckades Petra Mede med att göra bort sig totalt fyra gånger, redan efter programmets första fem minuter. Efter det blev det bara värre, med en fullständig bombardering av oändligt usla "skämt". Inte en enda gång lyckades hon levera en replik utan att man var tvungen att skämmas över hur denna person kan ha valts att representera Sveriges humorelit. Engelsmännen, som är okrönta kungar inom ämnet humor, måste ju önska hela Sveriges död om de någon gång får syn på ett inslag där Mede medverkat. Hon har liksom lyckats ta ner humorn till en nivå som eventuellt, och det är verkligen tveksamt, skulle uppskattas av neandertalare i åldrarna 3-5.

Petra Medes humor kan beskrivas med ett enda ord, som egentligen inte har någonting med humor att göra, nämligen kön. Det är nämligen så att Medes samtliga "skämt" innehåller någon synonym till det manliga eller kvinnliga könsorganet. Folk skrattar, javisst. Men det är uppenbart att det antingen är pålagda skratt som redigerats in i efterhand, eller så är det skratt som frambringats av publikens skam. Det blir helt enkelt outhärdligt att bara sitta tyst och lyssna på denna evighetsmaskin som hela tiden försöker vara rolig, utan att ens en endaste gång lyckas.

Hur Petra Mede kan försörja sig genom den bransch hon är i särklass sämst i är ett mysterium, för jag kan knappast tro att hon gör någonting sämre än att försöka sig på komikeryrket. Det går nämligen inte. Mede måste bort från televisionen fortast möjligt, innan folk helt ger upp hoppet och slutar titta på Parlamentet.


Roligare än såhär blir inte Petra Mede.
Framförallt inte när hon försöker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0