Voltaren - Ungdomens källa!



Idag bevisades det vi alla nog innerst inne redan visste. Voltaren är världens bästa uppfinning. Jag nämnde ju tidigare hur enormt ont i ryggen jag hade, en smärta som närmast kunde liknas vid en medeltida tortyrmetod. Idag gick denna vidriga smärta från en 8:a på skalan ned till en tvåa. Mirakelkuren stavas Voltaren. Två tabletter plus ett besök hos naprapat och voila, frisk som aldrig förr. Nästan i alla fall.

Nu kanske ni tänker att det var naprapatens förtjänst, men icke sa nicke. Voltarentabletterna hade redan innan naprapatbesöket fått ner smärtan till en 3:a. Vilken fantastisk medicin. Voltaren måste vara ungdomens källa!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tjenare!

Vad tycker du om de lårhöga stövlarna, hiss eller diss? http://jarske.blogg.se/2009/october/larhoga-stovlar-hiss-eller-diss.html



Kika gärna in på min blogg, där jag skriver om mycket mode, men även Robert Pattinson, SKOR, musik, kändisar och lite om mitt eget liv.

Kramar och pussar Sanna på http://jarske.blogg.se

2009-10-02 @ 07:28:12
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: Ett snäpp smartare

pröva att röra på dig bortsett från de dagliga gångturerna till kylen för cola-refill. Tror att tricket ligger i att inte sitta framför datorn. Ögonen blir dessutom fyrkantiga

2009-10-06 @ 10:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0