WOW! COMHEM GJORDE NÅGOT BRA

Det går knappast att förstå, för något liknande har nämligen aldrig hänt förut. Detta historiska ögonblick saknar motstycke, och kommer troligen att så göra i en lång tid framöver. Det är den största chocken sedan Grekland som genom ett mirakel lyckades knipa guldmedaljen i fotbolls EM 2004. Det är nog till och med värre än så, för ComHem, kejsarna av usla reklamfilmer, har gjort någonting bra.

Jag är mållös. Precis som Portugal för övrigt var i finalen 2004. Grattis i efterskott Grekland, och framförallt grattis ComHem, det är nästan så att man får tillbaka hoppet om mänskligheten igen!




Kommentarer
Postat av: Samuel Garlöv



Hej,



Kul att läsa att du gillade vår hyllningsfilm med allt skoj som finns på Internet och att vi kunde överraska lite :)

Nu vill jag gärna veta vad vi missade att ta med i vår film och du har säkert en massa andra roliga exempel. Du kanske kommer ihåg ett YouTube-klipp som du och dina vänner gapskrattade åt. Ta med den som ditt bidrag i vår nya tävling.

De 40 blogginlägg som får flest röster på www.comhem.se/internetfenomen får ett års fritt Bredband XXL 100 (50-100 Mbit/s, värde 5478:- läs mer på comhem.se om tävlingsregler och villkor).

Du har alltså möjlighet att vinna gratis bredband i ett år och driva trafik till bloggen .

Glöm inte att dela med dig av ditt bidrag på till exempel Facebook eller Twitter, så har du större chans att vinna. De 40 bidrag med flest upptummar vinner!



Följ länken för att tävla: www.comhem.se/internetfenomen



Mvh



Samuel Garlöv

Redaktör Sociala Medier

Com Hem

2009-11-06 @ 14:04:42
URL: http://www.comhem.se/internetfenomen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0