Årets sämsta person - Lista

Eftersom nyår närmar sig med stormsteg så har många bloggare fullt upp med att posta sina årsbästa-listor. Eftersom jag är lite som en lax - dyr att köpa, god att äta och går mot strömmen - så tänkte jag att jag istället skulle posta en årssämsta-lista. Här kommer således listan över årets tre sämsta personer alla kategorier.

3. Patrik Sjögren



Sveriges sämsta journalist har haft ett strålande år, om han nu är ute efter att bli den sämste aftonbladet-anställda genom alla tider. Sjögren har under året samlat på sig så många usla artiklar så att man efter ett tag inte ens behövde läsa vem som skrivit den riktigt värdelösa nyheten man nyss läste, utan man visste redan innan att det var Patrik Sjögren som hade varit i farten. Herr Sjögren verkar besitta en fantastisk förmåga att välja ut det riktigt ointressanta, som helt saknar nyhetsvärde, och skriva det så det blir ännu mer ointressant. Hans källor verkar enbart bestå av rykten, och ordet källkritik finns definitivt inte i Sjögrens redan begränsade ordförråd. Det blir spännande att se vad Sjögren hittar på år 2012.


2. Dessie


Norra Europas värsta sångerska, särskrivare och mytoman har till och från spridit kolossala mängder dynga omkring sig. Tidigt i somras släpptes Dessies första låt (Recensionen finner ni här: http://ettpaeron.blogg.se/2011/june/dessies-nya-lat.html OBS! Verkar inte gå att länka just nu, men ni finner den i menyn till höger), och den var minst sagt bedrövlig. Sången fick våra öron att försöka fly från våra huvuden, och texten och det engelska uttalet gav sura uppstötningar och hysteriska skrattattacker om vartannat. Men det som trots allt tar Dessie såpass högt upp på listan är ju givetvis att det är mer än en sak som gått fel under året.

Dessie har ju även valt att engagera sig i ett antal samhällsprojekt. Det har varit snack om pälsindustri, mobbning och en herrans massa annat, men ingenting har hänt. Absolut ingenting alls. Och det är väl ganska tur, för Dessie är verkligen inte en bra talesperson för något av dessa ämnen. Tvärtom. Hon vore direkt fel att sätta in i ett sådant sammanhang, så vi får vara glada så länge det står still på den fronten.

Dessie gjorde ju för övrigt en egen t-shirt under årets sista tid. Den var felstavad, ful och otroligt mycket dyrare än vad ett felstavat tygstycke bör vara. Att det dessutom tog omåttligt lång tid innan hon förstod, och till slut gick med på, att hennes tröja var felstavad gjorde det hela ännu roligare. När Dessie dessutom blandat ut dessa tre enorma felsteg jag listat ovan med att i var och vartannat inlägg skriva någonting som får även den mest korkade personen i världen att himla med ögonen, ja då ska man givetvis ha en plats på listan. Grattis Dessie, du är årets näst sämsta människa!

1. Oscar Wendt


Hur mycket kan gå fel på 90 minuter egentligen? Fråga Oscar Wendt, han vet exakt. Det var nämligen i Sveriges bortamatch mot Ungern i EM-kvalet som Wendt bestämde sig för att plocka fram den sämsta insatsen som en landslagsspelare i fotboll någonsin gjort. Ungern vaskade fram 5 målchanser på hela matchen. Oscar Wendt var den direkta orsaken till alla. Herr Wendt drog på sig en straff, orsakade ytterligare ett baklänges-mål och slog knappast en passning rätt. Utan överdrift kan man påstå att Wendt var Ungerns absolut bästa och målfarligaste spelare, för varje gång han fick bollen blev det målchans för Ungern.

Det var på vippen att Wendt ensam lyckades spela bort Sverige från ett EM-slutspel, men han räddades i sista stund av att lagkamraterna gjorde en heroisk insats mot Holland. Då var Wendt inte längre med i truppen, vilket är mer än förståeligt. Nu är det bara att hoppas att 2011 års absolut sämsta person alla kategorier inte kommer med i 2012 års EM-trupp, för om vi slipper Oscar Wendt kommer i alla fall inte allt att gå åt helvete.

Kommentarer
Postat av: du är min förebild

Din analys av Patrik Sjögren, är rent ut sagt fullständig magnifik, Sjögren är utan tvekan Sveriges och kanske världens (?) sämsta journalist. Hade fantastiskt kul om du hade kunnat göra en analys även nästa år om Patrik Sjögren.

Mvh

En Stor Beundrare

2012-05-29 @ 22:32:30
Postat av: K

Wtf? ''Årets sämsta person''? Du glömde skriva ditt eget namn. Dagens Patrik är en av Sveriges bästa. Den här texten är säkert skriven av en dum människa som inte förstår något om fotboll.
Väx upp, snälla.
Mvh. Snarare, fuck you.

Svar: Nej. Patrik är sämst. Han får bara göra skitjobb, som han gör på ett skitdåligt sätt. Aftonbladet har bland annat Erik Niva och Kalle Karlsson som faktiskt kan någonting om fotboll.
Viktor Den Store

2013-05-12 @ 17:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0