Så dåligt. Så fruktansvärt jävla dåligt.

När vi ändå är inne på ämnet ofantligt värdelös TV som riktar sig till barn och unga så kan vi lika gärna stanna där ett tag till. Det finns ju nämligen så gränslöst mycket sämsthet som produceras för icke-myndigas ögon. Ett exempel är den oförtjänt hyllade ungdomsfilmen (som började som en serie) "Eva och Adam". Den är verkligen hemskt hemsk och dålig på så många sätt så att det borde vara direkt kriminellt. Det finns framför allt en scen som är sådär ofattbart dålig så man inte ens kommer undan en känsla av skam om man så bygger ett helt fort av skämskuddar. Låt oss ta en titt för att sedan kräkas lite i våra egna munnar, eller i någon annans om du nu föredrar det och hittar någon som är villig att motta ditt maginnehåll.



Det hela börjar ungefär elva sekunder in i klippet när en av många bedrövliga skådespelare i denna film får för sig att skrika "JA!" som om hon har fått order om att skrämmas så mycket som möjligt. Därefter börjar den riktigt pinsamma historian när två ungdomar har tagit på sig uppgiften att sjunga skitdåligt.

Scenen är en enda kvalkad av dålig sång, ännu sämre skådespel och absolut sämst engelskt uttal. Flickebarnet på högerflanken spelar över något helt jävla hysteriskt, medan den andra... ja jag vet faktiskt inte riktigt vad hon gör, för jag kan inte sluta titta på tjejen till höger. Hon tar dampigheten till en helt ny nivå. Publiken visar helt avsaknad av öron eftersom de gladeligen diggar i takt med uselheten. Dampmongot nöjer sig dock inte med att låten ska slaktas av två personer, utan hon lyckas få med sig en hel uppsjö med människor som även de stämmer upp i värdelös sång.

När det helt otroligt dåliga saktas ned så det blir ännu sämre, för att komma till ett maximalt dåligt avslut, så är det äntligen klart med sjungandet. Först tycker man att det är ganska skönt att låten äntligen är slut, men det absolut värsta i hela scenen återstår tyvärr. Precis exakt i samma sekund som sången är slut så fuckar dampmongot ur mer än vad som torde vara möjligt. Hon slänger ur sig en helgalen gratulation i form av ett nazgul-skrik i kubik. Därefter klappar hon händerna som en säl, tar nacksving på sin kompis och bugar som om hon på allvar tycker att hon förtjänar en stående ovation.

Hon förtjänar ingen ovation, den saken är i alla fall säker, för hon har just deltagit i vad som måste placera sig oerhört högt på listan över världens mest pinsamma filmscener någonsin. Hela filmen innehåller monumentalt dåligt skådespel, men just den här scenen tar nog ändå priset. Det kan knappast bli sämre än när dåliga barn försöker skådespela. "Nothing worse than kids fucking trying to act".

Kommentarer
Postat av: Amanda

Kommer ihåg att jag hatade den där Petra av hela mitt hjärta när jag var ung och dum nog att faktiskt titta på den där skitfilmen.. Enda ljusglimten i hela filmen är när Evas lillebror dampar loss med gorillamasken på sig! ;)

Svar: Jag kom faktiskt inte ihåg att Petra var riktigt så jobbig som hon faktiskt är. Hon är ju genomgående vidrig!
Viktor Den Store

2013-06-02 @ 12:44:58
Postat av: Alexandra

Nä nu får du fan ge dig.. Eva och Adam är ändå nostalgi, älskade fan det programmet när jag var liten :(

Svar: Serien var väl... nästan okej. Filmen är totäääält craaazy!
Viktor Den Store

2013-06-02 @ 16:14:00
Postat av: Charlotte

Ok???? Det är som sagt barn vi pratar om här? Och hade inte du egna? Man sitter väl inte och skriver att barn är dåliga?!

Svar: Barn är ju dåliga på mycket? Ingen idé att ljuga om det. Och vem har sagt att jag har barn?
Viktor Den Store

2013-06-04 @ 08:20:58
URL: http://enmammasliv.webblogg.se
Postat av: Anonym

hahahahahahaha hon måste seriöst ha damp på riktigt den bruden till höger.

2013-06-04 @ 10:39:10
Postat av: JP

Såg på Dessie-Pessie-plingplong-paddas blogg att ni äntligen är överens om något. Grattis ... å fy faen.

Svar: Sjukt otippat!
Viktor Den Store

2013-06-04 @ 20:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0