amandavardet.blogg.se - Hatupdate 2

Återigen, tack vare en heroisk insats av mig, hjälper jag er att överleva en dag till utan att stöta ihop med satans avkomma nummer 1. Amanda ska imorgon till The Voice, troligen eftersom hon som efterbliven bara lyssnar på sådan totalt obegåvad musik som The Voice spelar. Så om ni hade planer att också besöka The Voice, planer som ni troligen måste ha fått när ni varit omåttligt fulla eller fullständigt slut i huvudet, så stryk dessa.

Jag råder er återigen att istället söka skydd i ett rum som är omöjligt att ta sig in i från utsidan. Ta med er era nära och kära och göm er. Hitta ett rum där ni är säkra, ställ en kanon riktat mot dörren och var beredda att fyra av. Har ni ingen tillgång till kanonkulor kommer här ett litet tips på annat som kan skjutas iväg: 
*Rivjärn - Fungerar utmärkt, har en bra hård yta och river sönder huden på Amanda om hon skulle bestämma sig för att titta förbi.
*Bålgetingar - Kan vara ganska svåra att fånga in, men om man lyckas skjuta iväg dem mot offret springer hon nog iväg i panik.
*Mejeriprodukter - Mycket enkelt att få tag på, men endast effektivt om Amanda är laktosintolerant.
*Ett fotografi av Drottning Silvia - Finns det något mer skrämmande än att se hennes överopererade ansikte komma farande mot en?
*Daniel Andersson - Det är väl det enda den sopan duger till...
*Mammor med barnvagnar - Amanda hatar mammor med barnvagnar. Kanske lite jobbigt att döda ett spädbarn genom att skjuta ut det ur en kanon, men ibland måste man offra några av de goda för att besegra all världens ondska.

Fungerar ingenting av dessa, eller om ni har svårt att få tillgång till något av ovanstående, så råder jag er istället att utrusta er med i princip allt ni kan hitta i garaget som är tillräckligt tungt för att krossa ett skallben. Man vet aldrig när helvetesbitchen bestämmer sig för att göra ditt liv till ett helvete, så var på er vakt allihopa och Lycka Till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0