Topp 3: Brödrapar där den ena brodern är avsevärt mycket bättre än den andre

Oj så många kända brödrapar det finns. Det kryllar av dem i media, där de konstant får för mycket uppmärksamhet. Tänk bara på Tre Kronors Jörgen och Kenny Jönsson eller de gamla fotbollslandslagsspelarna Andreas och Thomas Ravelli (som jag redan nämnt i bloggen). Det finns dock ett antal brödrapar som inte riktigt påminner om bröder. Visst kanske de är lika till utseendet, men den ena brodern är så oerhört mycket sämre än den andre. Här kommer listan över de brödrapar där den ena brodern är avsevärt mycket bättre än den andre:

3. Angus Young och Malcolm Young: De båda AC/DC-bröderna är egentligen bra, men får trots detta kamma hem plats tre på listan eftersom Angus är så fantastisk att Malcolm framstår att vara sämre än  han är.

2. Alec Baldwin och Stephen Baldwin: Alec Baldwin är en riktigt, riktigt bra skådespelare. Han har medverkat i, och förgyllt, många filmer. Stephen däremot är en skådespelare av vidrigaste sort. Hans ögon får honom att konstant se fullständigt sönderknarkad ut och han är rakt igenom usel som skådespelare.

1. Patrik Andersson och Daniel Andersson: Vad hade ni väntat er? Patrik Andersson var en fantastisk mittback som spelat i storklubbar som Bayern München och FC Barcelona, och han var länge en stöttepelare i det svenska landslaget. Daniel däremot... Hans största bedrift är nog att han utan att skämmas kan titulera sig som världens sämsta människa alla kategorier. Han är så fruktansvärt dålig, usel, genomrutten och värdelös att han förstört hundratals annars underhållande fotbollsmatcher med sitt överdrivet tråkiga spel. Inte nog med att han inte kan spela fotboll, utan som grädde på moset är han dessutom en vidrigt skåning vars dialekt får mig att känna mig spyfärdig. När man kombinerar detta med att släppa in den förbaskade reservdansken på en fotbollsplan när det SVENSKA landslaget spelar gör att fruktansvärda kräkattacker allt som oftast uppstår. Usch och fy, skicka tillbaka Daniel Andersson till Nordtyskland där han kommer ifrån...

Don't Stop Believing, Hold On To That Feeling// Eder Allsmäktige: Viktor "Den Store" Jansson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0