Kändisdjungeln måste vara årets bottennapp...

Såg, av någon helt oförklarlig anledning, kändisdjungelskitprogrammet på TV4 nu när det gick i helgen, och dra åt helvete vad dåligt det var. Det var uselt på alla tänkbara sätt: Kennet Andersson är den enda riktigt kända personen, Vinprovar-Bengt är till synes efterbliven och de andra deltagarna är JÄVLIGT muppiga (förutom Mickey Dee som ser ut lite som Rambo).

Att man dessutom har spelat in det på ett så fruktansvärt fult och värdelöst sätt gör det knappast bättre, framförallt inte när man ultratydligt ser att deltagarna sover i en studio. Att man sedan valt två programledare är väl också det helt idiotiskt, eftersom det inte behövs två. En hade varit mer än nog.

Vad som gjorde att Kändisdjungeln blev riktigt pinsamt dåligt är dock en replik som levererades under programmets gång. Den där Hovkärringen klämmer ur sig den fullständigt lysande, men samtidigt ytterst töntiga, repliken: "Senast jag var i djungeln så var det ju i regi av sultanen av Brunei". Kan man över huvud taget säga någonting som låter töntigare eller mer överklass än så?

Den enda riktiga behållningen var att man i början fick se Kennet Andersson leverera sin flashback-bringande målgest från VM94. Tack för det Kennet!


Det finns inte en chans i helvetet att jag ser nästa avsnitt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0