ROBOTBERÄTTELSEN!!!

Det hade varit en helt vanlig dag i lilla Gunnars liv. Han hade gått upp på morgonen och ätit sin dagliga puddingsmörgås, efter det slösat bort större delen av dagen med att titta på ”Cubix” och ”Robot Wars”. Det var inte förrän på kvällen som dagen skulle ta en liten onormal vändning.

 

Det var snart läggdags och Gunnar, som hädanefter kommer byta namn till Kalle eftersom det är lättare att skriva, skulle precis krypa ned i sängen för en god natts sömn med tillhörande robotdrömmar då han plötsligt hörde ett konstigt ljud i garderoben: ”*BZZzZzZ* *BZZzZzZ*”. Först blev Kalle, nej förresten Kim, vettskrämd, men efter ungefär 2 veckor tog nyfikenheten överhanden och Kim bestämde sig för att öppna garderobsdörren.

 

Först trodde han inte att det var sant. Han ville bara hoppa runt och klappa sig i stjärten, för där stod den, roboten från Cubix (http://www.demoland.co.kr/game_list/game_image/1020837300-cubix_myfriends_4.jpg).

 

Glädjetårar började rulla ned för Kims kind när han omfamnade den gigantiska plåtburken, och mitt i tårarna stormade Palle och Malle, Kims två pappor in i rummet. De hade länge väntat på att den mycket efterblivne sonen skulle våga öppna garderobsdörren, som egentligen bara var ett skynke. Till sist hade det alltså hänt och nu stod de där, i homosexuella ställningar och tittade på sin fullständigt idiotiska son som hoppade omkring i ett till synes evigt lyckorus. Men plötsligt stannade Kim bara upp. Han hade kommit på något: Roboten rörde sig inte, den hade ju för fan slut på batterier! Kim förvandlades till matadoren från ”Tjuren Ferdinand” och han slet sitt hår! ”Stånga mig, Attackera mig, GÖR NÅGONTING!” skrek han frenetiskt.

 

Och som en blixt från klar himmel så kom ett stort tjurhorn flygande och fastnade på robotens huvud och så kom det en kastvind som gjorde att roboten flög in i Kim/matadoren så han dog. Och så levde Kims pappor lyckliga i alla sina dagar eftersom de aldrig ansökt om adoption för Kim, utan istället tilldelats ett barn när frågan om homo-adoption varit som starkast.

 

SCHLUTT!!!


Kommentarer
Postat av: Ett snäpp smartare

2009-09-07 @ 00:03:32
Postat av: Frej den fantastiske

Måste säga att detta påmminner starkt om några av mina barndomsdikter. Tycker att du borde publicera dödshistorien om den fruktansvärde beduinen Abikalalina Mabikanindalala



Hör av dig om du vill köpa rättigheterna

2009-09-07 @ 00:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0