3 sätt att få omgivningen att undra om du är efterbliven

Alla tre kommande sätt kan även användas som ett socialt experiment där du helt enkelt undersöker hur allmänheten reagerar. Troligen kommer de tro att du är grovt efterbliven, med både en och två kromosomer för mycket, men har du tur kan även andra mer sällsynta reaktioner visa sig. Exempelvis så kan rädsla säkert manas fram om du spelar dina kort rätt. Nåja, nu räcker det med tramset, här kommer listan på saker som får omgivningen att tro att du är efterbliven:

3.
Ät "osynliga" äpplen. Bara att låtsas att du har ett äpple i handen och sedan ta stora tuggor. Addera så mycket ljudeffekter som möjligt för att verkligen få ut maximalt av rollen. Är du riktigt modig kan du även fråga människor ifall de vill smaka. Har du tur kanske någon nappar...

2. Skrik "JORDBÄVNING!" och leta febrilt efter en dörrpost, samtidigt som du med stor tydlighet visar prov på dålig balans eftersom marken skakar så oerhört. Detta lilla prank kan förstärkas till helt oanade höjder om du har ett helt lag av jordbävningsoffer med dig. Se bara till att vara väl synkroniserade och förundras över hur allmänheten reagerar. Kanske att ni lyckas sprida en viss panik bland folket?

1. Kryp fram utan att använda armarna. Folk kommer garanterat tro att du är efterbliven om du gör detta, för bara efterblivna människor gör sånt här. Se bara till att inte ha på dig dina nyaste och finaste kläder, för detta är ett smutsigt jobb. Lycka till!

Kommentarer
Postat av: jeta

BESÖK

http://jetushhh.blogg.se

http://jetushhh.blogg.se

http://jetushhh.blogg.se

http://jetushhh.blogg.se

http://jetushhh.blogg.se

http://jetushhh.blogg.se

2010-07-08 @ 16:52:25
URL: http://jetushhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0