Konstigheter i Ankeborg - Del 2

Ytterligare ett gäng konstigheter från den ädla staden Ankeborg. Jag kan helt enkelt inte få nog av att tänka på alla dessa mystiska omständigheter:

  • En ganska stor del av Ankeborgs befolkning är hundar som talar och går på två ben. Detta gäller dock inte alla, då Musse har en skum gul mongokopia av sin bästa vän Långben fastkedjad till ett trähus på sin gräsmatta. Det är som om det finns en helt grotesk klasskillnad mellan de olika hundarna i Ankeborg, där då Pluto framstår som encelligt toffeldjur medan vissa av hundarna går runt och skryter med sina akademikerutbildningar.

Lika, men ändå så olika.



  • Ankeborgarna räds inte att äta djur, både kalkon och gris kan serveras. Lite konstigt blir det dock när dessa djur även finns som invånare i staden, exempelvis så är ju borgmästaren ofta framställd som en gris. Blir han inte väldigt upprörd när stadens invånare festar på hans släktingar? Det verkar inte som det.


  • Kalles granne byter konstant utséende. Kalles granne Olsson verkar vara fruktansvärt beroende av plastikkirurgi eller något liknande, för han byter utséende titt som tätt. Nu talar vi inte om små förändringar, utan han ser verkligen helt annorlunda ut. Mycket förvirrande...


  • Joakim Von Anka är född i verklighetens Glasgow, hur i helvete har han därifrån tagit sig till den helt fiktiva staden Ankeborg? Har han transporterats genom någon form av intergalaktisk tidsport som tagit honom till en annan dimension? Ja inte vet jag, och det gör nog ingen annan heller.


  • Von Anka bor i sin binge, förutom i Duck Tales, där bor han i ett jävla slott. Ytterligare en totalt idiotisk idé som någon har fått. Alltid har man sett Von Anka bo i sin binge (som visserligen har ändrat utséende typ 10 gånger), men så plötsligt fick någon för sig att denna snåljåp ska bo i det flottaste hus man kan tänka sig. Att Joakim i och med detta helt går ur karaktär brydde man sig uppenbarligen inte ett dugg om. Idioti på hög nivå!


Kommentarer
Postat av: Malin

Har en utlottning om en Escada moonsparkle parfym på min blogg! :)



/Malin

2010-05-28 @ 17:26:07
URL: http://supermaalin.blogg.se/
Postat av: chantelle

nu har vi bytt header och totalrenoverat bloggen!

vi är tre tonårstjejer som skriver om våran vardag, kärlek shopping mm. om du är intresserad av en header kontackta mig då.



XOXO chantelle

2010-05-29 @ 12:16:21
URL: http://shoesbagsboys.se
Postat av: Madde

har du haft en fin lördagskväll? kram

2010-05-29 @ 23:13:31
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Jonte

Åh Herregud, måste ha Escada Moonsparkle.

2010-06-02 @ 22:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0