Saker att störa sig på - Del 3

Alla önskar vi väl att vi någon gång ska hitta ett jobb som vi är bra på och som vi dessutom tycker är kul. Det finns dock människor som har lyckats få jobb som någonting som de är mycket dåliga på, och som dessutom ingen tycker är kul. Petra Mede är ett briljant exempel på detta.




Mede, som nog härmed kommer gå under diverse lite mer hånande namn, har lyckats göra karriär som komiker utan att vara det minsta rolig. Antingen så har idioten totalt missförstått vad humor innebär, eller så tror hon på fullaste allvar att pinsamt är detsamma som kul. Hur som helst så har Petra Mede aldrig någonsin gjort någonting som ens fått min hjärna att börja tänka tanken på att skicka ut nervsignaler som leder till skratt. Hon är helt enkelt aldrig, aldrig, aldrig kul. Inte ens för en sekund. Istället är allt hon gör fruktansvärt pinsamma försök till humor, som då och då belönas med diverse sympatiskratt, men allt som oftast endast en pinsam tystnad eller grov rodnad.

Vad som är än mer chockerande än det faktum att Mede trots oändligt många försök aldrig lyckats underhålla, är att hon hela tiden syns mer och mer. Istället för att skämmas över sina superusla humormissar så bestämmer sig den förbannade haggan för att synas ännu mer. Något som givetvis leder till att hon misslyckas ännu mer. Att Mede fortfarande är tillåten enligt lag att visas i TV är ju faktiskt inget annat än konstigt. För i ärlighetens namn så är Mede inte bara tråkig. Hon är även mycket irriterande. I sin iver att leverera korkade och hemska repliker så pratar kvinnan alltid alldeles för fort, vilket gör att hon mer påminner om ett efterblivet barn än en vuxen människa som figurerar i TV. Ut med med Mede från TV och visa någonting vettigare och roligare. En testbild till exempel...

Kommentarer
Postat av: JESSICA JÖNSSON'

hatar petra mede..

2010-05-24 @ 16:35:02
URL: http://jeessicajonsson.blogg.se/
Postat av: Susannah I like the way you walk if u are walking my way

jag hatar petra mede.. haha blir så irriterad när hon har sitt program..

2010-05-27 @ 01:32:28
URL: http://sssusannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0