SF är klåpare!!!

Svensk Filmindustri är verkligen sämst, av så otroligt många anledningar. Först och främst innebär deras monopol på hela biomarknaden i Sverige att kvalitén på biograferna är direkt urusel. Ljudet är, likt det vi kan höra i alla svenskproducerade filmer, förödande dåligt, och duken är för det mesta inte så stor som man skulle önska. Det är på det stora hela nog bara Rigoletto som håller en nivå man inte behöver skämmas över i jämförelse med andra länders biografer. I och med detta monopol kan ju SF givetvis även ta betalt precis hur mycket de vill så länge publiken fortsätter att komma, vilket ur marknadssynpunkt är totalt värdelöst. Det finns ingen som helst konkurrenssituation vilket bara drabbar oss kunder.

SF är också skitkassa eftersom de än idag inte verkar ha fattat hur de ska sköta försäljningen av biljetterna till The Hobbit, trots att man haft över tio år på sig att förbereda sig för detta monumentala filmsläpp. Först förra veckan släpptes informationen om hur biljettförsäljningen skulle gå till, och då visar det sig att man väntar till sista sekunden innan biljetterna finns att köpa. Och situationen blir ännu värre av att SF själva inte verkar veta vad fan det är som pågår. Det finns fortfarande ingen information om var premiärvisningen kommer ske, eller om den kommer att visas i 48 fps eller ej. Idag gick man ut med lite information som skulle förtydliga det hela, men det enda som förtydligades var att SF inte har koll på läget över huvud taget. Det är 100 procent oklart, på alla plan.

Men allra värst är nog ändå bokningssystemet. Inte för att det är speciellt krångligt, utan av en mycket enklare anledning. Färgsättningen i bokningssystemet är nämligen helt ologisk. Man får se en bild över hur salongen ser ut, med röda och grå stolar. De röda stolarna ser exakt ut som tomma stolar i vilken biografsalong som helst, medan de grå ger ett otroligt starkt intryck av att vara upptagna. Men i verkligheten är det ju precis tvärtom.

De röda stolarna är upptagna, medan de grå stolarna som nästan smälter in i bakgrunden är bokningsbara. Vem kom på att det skulle vara på detta viset? Fan så dumt det är. Sluta vara så jävla usla SF, då kanske jag hatar er lite mindre. Nu balanserar ni på gränsen till att vara lika usla som Comhem, och den positionen vill ingen vara i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0