Fisabsorberarns Första (lagliga) Fylla

Eftersom jag redan beskrivit den underbara Mulla Omars makalösa fyllor så tänkte jag nu återigen låta er läsare ta ett steg in i min vänskapskrets. Den här gången lämnar vi dock Mulla utanför berättelsen, och sätter oss istället in i Fisabsorberarns liv. Även han har nämligen några fyllor som han stolt talar om, och som jag alltid finner mycket roande. Första berättelsen jag har att bjuda på kommer från hans första fylla med laglig ålder för att inta alkohol. En fylla som var så oplanerat väplanerad så man bara måste älska den.

Det var den 10 september år 2008, och bara timmar kvar tills Fisabsorberarn äntligen skulle fylla 18 år. Han hade väntat länge på denna stund då han äntligen skulle få inta alkohol på krogen utan att bryta mot svea rikes lagar. Eftersom längtan varit så stor bestämde han sig för att besöka krogen redan första minuten han var av laglig ålder, alltså direkt när klockan passerat midnatt. En mycket briljant idé i Fisabsorberarns hjärna, men det fanns en mycket, mycket stor nackdel med det hela. Krogen han skulle till stängde redan klockan 01:00. Således hade han alltså bara en endaste timme på sig att ta steget in i vuxenlivet, vilket måste anses vara en väldigt kort period i alkoholens tecken. Men Fisabsorberarn visste hur han skulle råda bot på problemet. Det handlade bara om att dricka så mycket han någonsin kunde på den korta tid som fanns.

För oss utomstående kan denna plan verka fullständigt idiotisk, troligen för att den är just så idiotiskt som den till synes är, men det stoppade inte den gode Fisabsorberarn. Den 11 september klockan 00:01 gjorde han nämligen entré på sitt första kroggolv, och bara minuten senare hade han två starköl framför sig. Här började sedan en av tidernas mest framstressade raketfyllor där han konstant hade minst en öl i varje hand, och lika många på väg ned i strupen.

När klockan till sist slog 01:00 och krogen stängde var Fisabsorberarn bra på arslet. Han begav sig på vingliga ben hemåt för att sova av sig sin första välförtjänta fylla, som han ju genomfört precis enligt den mycket välplanerade planen. Planerna började dock gå käpprätt åt helvete så fort han kommit hem.

Som brukligt är när man intagit för mycket alkohol på för kort tid började Fisabsorberarn må ganska illa när han väl kommit innanför dörren. Trots sin orutin bestämde han sig rutinerat nog för att gå och kaskadkräkas lite i badkaret, för att på så vis lätta fyllan något. Sagt och gjort. Spya efter spya träffade badkarets vita porslinsbotten, och Fisabsorberarn började snart känna sig lite kryare. Äcklad av sitt eget uppstötande bestämde han sig dock för att själv lägga sig i badet så fort han sköljt bort de tidigare spyorna, men det var nu någonting gick mycket fel. Utan att börja fylla badkaret klättrade nämligen Fisabsorberarn, helt avklädd, ned i badkaret, där han genast somnade.

Ett antal timmar senare vaknade han igen. Munnen var torr som en öken, och för ett ögonblick undrade han varför nacken gjorde så ont, innan han mindes att han låg i badkaret och sov. Med stor möda lyckades han öppna ögonen, och väl då möttes han av den mest fantastiska syn man någonsin kan se. Ovanför honom stod nämligen hans mamma och pappa, helt tysta, och bara stirrade på hans nakna kropp, där den låg i badkaret. Hur länge de har stått där är än idag inte helt klarlagt, men ryktet säger att de beskådade hans avklädda kropp i flera minuter, samtidigt som de uppgivet skakade på sina huvuden.

Hur situationen fortlöpte efter detta horribla uppvaknande vet jag inte riktigt, men med tanke på att Fisabsorberarn så stolt kan berätta om händelsen så tror jag inte att han skäms ett endaste dugg. Men sån är han, den gode Fisabsorberarn. Hur katastrofalt en födelsedag än kan börja så möter han den med ett glatt humör. Men det kanske inte är så konstigt om man fyller år den 11 september. Då bör man ju vara van med att födelsedagarna slutar med en katastrof...

Kommentarer
Postat av: JP

Haha, stackarn. Men jag håller mig nog till Mulla Omar ;)

Svar: Mulla är nog väldigt glad för det!
Viktor Den Store

2013-04-09 @ 18:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0