Den kaskadspyende mannen

I lördags lurade mina vänner med mig ut för att spela biljard. Som väntat vann jag, så just detta var knappast spännande. Det av spänning som skedde under kvällen hände snarare på vägen hem, då vi allesammans stod och väntade på tunnelbanan vid Slussen.

Som de coola kids vi är så stod vi nere på perrongen, precis vid trappan, och övade på att framställa irriterande ljud med våra munnar. Helt i enlighet med det planerade fick detta som följd att folk ganska tydligt distanserade sig från vårt jobbiga brölande. Det var dock en man som inte verkade fatta vinken.

Han kom gående nedför trappan i en ganska laid back-stil, där han såg både trött och avslappnad ut på samma gång. I verkligheten var han nog dock varken trött eller avslappnad, för utan att sluta vandringen nedför trappan började han plötsligt spy som aldrig förr. Vid varje steg spydde han lite mer, och det verkade inte finnas någon del i hans hjärna som ens försökte säga åt honom att stanna upp och inta en mer kräkvänlig position. Istället fortsatte han bara vandringen nedåt och spydde med jämna mellanrum, utan att ens stanna upp eller bry sig om att han konstant måste ha trampat i sina egna spyor. Det hela såg minst sagt sjukt ut, då jag aldrig sett en människa som kan fortsätta livet precis som vanligt samtidigt som han eller hon kräks i ofattbart stora mängder.

När den kaskadspyende mannen nått botten av trappan kände vi att han inkräktade lite på vårt territorium, och att han dessutom med sitt kräksljud skulle utmanövrera våra bräkande och jobbiga ljud, så vi började röra oss längre bort från trappan. Mannen i fråga visade som tur var inget intresse av att följa oss, utan istället ställde han sig i en helt naturlig position och fortsatte sitt monumentala uppkastande, men denna gången ner på spåret.

I hela åtta minuters väntande på tunnelbanan stod vi på avstånd och bevittnade mannen, vars spyor forsade ut ur munnen i ett mer eller mindre konstant flöde under hela denna tidsperiod. Det var minst sagt imponerande, för jag har då aldrig ens hört talas om en människa som kan få plats med så mycket i magen. Han måste ha spytt flera liter, och av denna anledning kommer han antagligen för evigt att ha en legendstatus bland mig och mina kompisar. Han kommer i all framtid att vara känd som "Den kaskadspyende mannen".

Kommentarer
Postat av: JP

Amen fy faan va vidrigt. Han måste ju varit aspackad. Åkte ni samma tunnelbana sen?

Svar: Han var nog lite småpackad ja. Jepp, vi åkte tunnelbana, men han åkte någon vagn längre fram :)
Viktor Den Store

2013-02-12 @ 08:01:46
Postat av: JP

Vilken tur för er.

Svar: Ja, jag misstänker att han inte var jättepoppis bland sina medresenärer...
Viktor Den Store

2013-02-12 @ 16:48:33
Postat av: JP

Ryser, och inte ett dugg av välbehag 😩

2013-02-12 @ 18:26:18
Postat av: Jenny

Men fy! Är inte så bra att spy sådär mkt! :O Vilket sviiiin ;)

Svar: Tror inte riktigt att han gjorde det med mening, men om han hade gjort det hade han varit fullständigt briljant! :D
Viktor Den Store

2013-02-13 @ 13:31:58
URL: http://jannny.blogg.se
Postat av: Jenny

Näe men ändå ;)

Svar: Om du säger det så :P
Viktor Den Store

2013-02-15 @ 13:03:13
URL: http://jannny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0