Världens bästa möbel

Det finns folk som njuter av att sitta på hårda stolar med dåliga ryggstöd, det finns folk som njuter av att sitta i jättemjuka soffor med tusen kuddar, och så finns det folk som vägrar att sitta och hellre står upp. En sak har alla dessa gemensamt, förutsatt att de inte är idioter (vilket de säkert är, för de är ju människor vi talar om). De älskar alla saccosäcken.

Jag blev så oerhört lycklig när min kamrat Mulla Omar alldeles nyligen avslöjade långtgående planer på att inreda sin nya lägenhet med saccosäckar istället för en stor, otymplig soffa. Saccosäcken är otvivelaktigt världens bästa möbel. Den passar alla åldrar, den är snygg som fasen och den är sådär underbart skön att sitta i så man bara vill gosa in sig riktigt ordentligt för att sedan låta det bli ens eviga viloplats. Saccosäcken är bäst helt enkelt, och då har jag inte ens nämnt hur hysteriskt roligt det är när feta människor sätter sig på säcken lite för hårt, med följden att hela innehållet sprutar ut i rummet och skapar ett oändligt städprojekt.

Tyvärr känns saccosäcken som en trendmöbel som för tillfället är mer ute än någonting som aldrig någonsin varit inne. Det är synd, för saccosäcken är verkligen oslagbar. En skönare och mer funktionell möbel finns inte, och det kommer troligen aldrig att finnas heller. Så har du en saccosäck någonstans uppe på vinden, så ta då för guds skull och hämta den nu. Det är dags att vi återigen gör saccosäcken till ett givet inslag i det svenska vardagsrummet!Oh yes, they do come in pink...

Kommentarer
Postat av: ..

fan fatboy är bättre större och ännu skönare, fast man måste typ va miljonär om man vill köpa mer än en.

Svar: Köp tusen fatboys!
Viktor Den Store

2013-04-04 @ 12:16:07
URL: http://stepinto.blogg.se
Postat av: JP

Amen!!

2013-04-09 @ 20:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0